Menu Sluiten
Passion For Oldtimers

Net toegevoegd

Verkoop

De automeetische aanbiedingen voor de verkoop van klassieke voertuigen zijn zorgvuldig geselecteerd uit het netwerk van verzamelklanten en internationale professionele contacten.

Het Automeetic team levert in de grootste transparantie alle beschikbare gegevens voor elk van de te koop aangeboden voertuigen, evenals een advies over de specifieke kwaliteiten van elk model, de mogelijke restauratie, de geschiedenis en de mechanische staat ervan.

Als u niet vindt wat u zoekt, neem dan contact met ons op! Automeetic zal controleren in haar OFF-MARKET biedt de beschikbaarheid die overeenkomt met uw wensen. Veel plezier bij het zoeken!

Aankoop

U verkoopt uw klassieke auto?

Neem contact met ons op, wij geven u graag een prijsopgave en bieden u een gratis afspraak met een van onze experts aan. Onze sleutelwoorden zijn discretie, het respecteren van uw verwachtingen en de beschikbaarheid van ons netwerk van contacten.

Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Nog eenvoudiger, bel ons rechtstreeks op +32 474 89 92 16.

Een vergadering in onze showroom is mogelijk op afspraak om uw verkoopdoelstellingen te bespreken.

Werkplaats

Op de site van de Automeetic showroom is in samenwerking een complete werkplaats geïnstalleerd.

De MEKABOX-werkplaats levert alle mechanische diensten die nodig zijn voor het onderhoud, de modificaties en de restauratie van voorouderlijke voertuigen. De uitrusting van de werkplaats omvat alle elementen die nodig zijn voor de kwaliteit van het werk en de specifieke kenmerken van klassieke voertuigen.

MEKABOX heeft ook de essentiële leveranciers voor renovaties van het type “Concours”, met name op het gebied van carrosserieën en bekleding. En levert ook secundaire diensten zoals transport, pechverhelping, levering van accessoires, schoonmaak, etc…

Wie zijn wij

De passie voor klassieke auto’s bracht de oprichters van Automeetic uiteindelijk samen in een gemeenschappelijk bedrijfsproject.
Zo werd in 2015 het Automeetic bedrijf geboren, dat als doel heeft om liefhebbers van voorouderlijke voertuigen te begeleiden in hun zoektocht naar het voorwerp van hun verlangen!

Door de ligging in Brussel, in het hart van Europa, kan Automeetic dagelijks in contact komen met verschillende culturen en nationaliteiten, die soms zeer verschillend zijn. En zo toegang te hebben tot een grote verscheidenheid aan auto’s, soms mythisch, soms verrassend, soms meer klassiek.

Een gepersonaliseerde benadering van onze verzamelklanten, aandacht voor detail en ervaring zijn de belangrijkste troeven van ons team. Hierdoor kunnen wij voorouderlijke voertuigen van hoge kwaliteit te koop aanbieden, waarvan de authenticiteit gegarandeerd blijft. Automeetic heeft ook een partnerschap met een werkplaats die geïntegreerd is in haar lokalen en die zich toelegt op alle diensten die nodig zijn voor uw mooie mechanische voertuigen, inclusief de meest geavanceerde.