Menu Sluiten

Aston Martin DB2/4 DHC

465.000€

Informatie

Deze prachtige Aston Martin DB2/4 DHC werd nieuw geleverd aan Mr Tanner in 1954. De originele nummerplaat was KBU 466. Deze plaat is nog steeds aanwezig bij de auto, wat ongelofelijk is!
LML/780 bleef tot 1988 in de familie Tanner.

Op dat moment kocht de heer Wrather de auto en hield hem tot 1995. De auto had 66.000 mijl op dat moment.

De volgende eigenaar was Jon Deakin. Hij hield de auto alleen van 1995 tot 1997.

Toen kocht Mr Cakebread de auto. Volgens de verschillende technische controles heeft hij slechts 1000 mijl met de auto gereden tot 1999, toen hij hem verkocht aan een Duitser. Dit was de eerste keer dat de auto een eigenaar buiten het Verenigd Koninkrijk had!

De Duitse eigenaar besloot de auto volledig te demonteren en de carrosserie tot op het blanke metaal te strippen en hem volledig opnieuw te laten spuiten.
Uit een groot aantal facturen blijkt dat de heer Veltrup’s de auto zeer goed heeft onderhouden.

De huidige eigenaar kocht de auto in 2014 van de heer Veltrup. Onlangs zijn de voorwielophangingen vervangen en heeft de auto een volledige mechanische revisie gehad.

LML/780 heeft duidelijk nog zijn originele motor, zoals blijkt uit het bouwformulier en het Heritage Trust Certificate

Prijs

Brand

Model

Jaar

Kms

Transmissie

Kleur

Motor

Vermogen

465.000€

Aston Martin

DB2/4 Drophead Coupe

1954

83301 Miles

Manueel

Grijs

VB6J – 2.9L

VB6J Engine – 140 BHP

Disclaimer : De presentatie van de auto’s of andere producten en diensten die door de verkoper worden aangeboden en de prijzen die op de website “automeetic.be” worden vermeld, worden enkel ter informatie gegeven en vormen geen aanbod tot verkoop. Deze informatie kan lacunes of onnauwkeurigheden bevatten (met name als gevolg van typefouten) of verwijzingen bevatten naar producten die niet meer beschikbaar zijn. Het kan ook op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd zonder dat de koper er rechten aan kan ontlenen.