Menu Sluiten

Porsche 911 3.0SC Rallye

65.500€

Informatie

Deze prachtige en stevige Porsche 911 3.0SC Rallye is te koop.
Geen enkel detail is vergeten tijdens de voorbereiding van deze auto: Braid velgen, rol kooi, remmen, bodembescherming… De lijst is lang.
Het belangrijkste onderdeel van deze voorbereiding is de motor. Geheel gereviseerd (helemaal uit elkaar geweest) door de “Racing Wings” preparateur, ontwikkelt de motor meer dan 250 pk, maar heeft vooral veel koppel.
De versnellingsbak is ook volledig gereviseerd en heeft korte tandwielen!
Deze 911 heeft natuurlijk een FIA-homologatie die het mogelijk maakt om deel te nemen aan de mooiste rally’s ter wereld. (Marocco, Bastogne, Lozere, noem maar op)
De auto is klaar om te rijden.

Prijs

Brand

Model

Jaar

Kms

Transmissie

Kleur

Motor

Vermogen

65.500€

Porsche

911 3.0SC

1982

226.000km

Manueel

Rood

3.0L

250+ Pk

Disclaimer : De presentatie van de auto’s of andere producten en diensten die door de verkoper worden aangeboden en de prijzen die op de website “automeetic.be” worden vermeld, worden enkel ter informatie gegeven en vormen geen aanbod tot verkoop. Deze informatie kan lacunes of onnauwkeurigheden bevatten (met name als gevolg van typefouten) of verwijzingen bevatten naar producten die niet meer beschikbaar zijn. Het kan ook op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd zonder dat de koper er rechten aan kan ontlenen.